maar het is nog niet perfect dus ik ben niet tevreden!

Ik hoorde een deelneemster tijdens een workshop handlettering bovenstaande titelzin verzuchten. Ik heb even gedacht om deze nieuwe blog wat bij te werken hier en daar tot hij proper staat. “Het ziet er niet uit” “Pfft, gelijkt nog aan niks”. En inderdaad, de site is verre van klaar, ik heb nog serieus wat prutswerk. Toch heb ik hem reeds gelanceerd. Ik blog ondertussen al een tiental jaar op mijn andere website. Deze had verschillende thema’s, headers en kleurenpaletten doorheen de jaren. Om de zoveel tijd doe ik een schoonmaakbeurt waarbij ik een nieuwe header maak of het lettertype aanpas. Ik vermoed dat deze Minimaliese ook wel nog enkele make-overs zal krijgen en in tussentijd kribbel ik alvast mijn gedachten neer, want daar gaat het in principe over. De inhoud staat centraal. Ik zette met opzet in de titel de quote van de dame die naast ons zat in de handletteringworkshop omdat ik zoiets als een valkuil aanzie. Beter iets lanceren dat niet perfect is dan helemaal niets maken denk ik. Al prutsend leert men. En al prutsend zal deze site zich ontwikkelen.

Een gedachte over “maar het is nog niet perfect dus ik ben niet tevreden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s