Minimaliese?

Een frisse start aan het begin van een nieuwe maand. Dat klinkt wat als “goeie voornemens” maar dat is het helemaal niet. Deze blog is als het ware een spin-off van mijn hoofdblog. Sinds ik kleine stapjes zet in het minimalisme, declutteren en downsizen is er een soort van nieuwe wereld voor mij open gegaan. Een wereld waarin ik op een andere manier naar materiaal en bezittingen kijk. Ik durf mezelf geen minimalist te noemen maar ik wil wel deze levensstijl exploreren. Op deze blog kun je mijn zoektocht meevolgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s